Werkboek in handig formaat (17 x 24 cm) met spiraalbinding.
Neemt op de werkbank weinig ruimte in en kan worden opengelegd zonder dicht te slaan.
Aantal bladzijden: 158
Thailand bevat een schat aan informatie over Thaise gerechten en bijzondere kooktechnieken, typische producten, eetgewoonten en speciale kenmerken van de Thaise cultuur. Alles kleurrijk geïllustreerd met prachtige foto’s. De leerlingen leren gerechten te maken zoals kokossoep met kip, maïskoeken, rode-, groene- en massaman curry, wortel en koolsalade, kip met cashewnoten, bananen-kokospudding, vuurwerkgarnalen ... en nog veel meer. Je kunt Thailand als opzichzelfstaande lesstof gebruiken of als thematische verrijkingsstof.
Werkboeken met doordachte extra’s De werkboeken hebben een handig formaat en een spiraalbinding. Hierdoor kunnen ze probleemloos worden opengelegd of dubbelgeslagen. De in het werkboek opgenomen leerlijnen stimuleren de groei van goede gewoontes bij de leerling. Door middel van het beeldwoordenboekleert de leerling de gebruikte materialen herkennen. Verder staat er bij elk recept een evaluatiepagina, waarop de leerling vragen kan beantwoorden over smaak, gezondheid en voedselcombinaties. En tot slot houdt de leerling d.m.v. het competentieoverzicht eenvoudig bij wat er nog geleerd moet worden. Beheerst de leerling alle competenties, beloon hem of haar dan met een gratis downloadbaar certificaat! Stuk voor stuk veelbeproefde extra’s die de motivatie van de leerling bewezen verhogen!
Werkboeken en praktijkkaarten De meeste scholen bestellen voor de leerlingen werkboeken, en voor in de klas één of meerdere kaartensets. De kaartensets kunnen dan gebruikt worden als praatplaat, of als reserve voor als een leerling zijn boek is vergeten.
Vrijblijvend 30 dagen kennismaken Een website als deze hoeft je uiteraard niet te overtuigen. We bieden je liever de mogelijkheid jezelf te overtuigen dat deze methode leerweerstand werkelijk minimaliseert. Vraag daarom vrijblijvend kennismakingsexemplaren. Kijk ze in, test ze, laat ze aan collega’s en leerlingen zien. Besluit pas dan of je ze behoudt en vervolgens betaalt, of dat je ze terugstuurt.