Werkboek in handig formaat (17 x 24 cm) met spiraalbinding.
Neemt op de werkbank weinig ruimte in en kan worden opengelegd zonder dicht te slaan.
Aantal bladzijden: 158
Thailand bevat een schat aan informatie over Thaise gerechten en bijzondere kooktechnieken, typische producten, eetgewoonten en speciale kenmerken van de Thaise cultuur. Alles kleurrijk geïllustreerd met prachtige foto’s. Uw leerlingen leren gerechten te maken, zoals kokossoep met kip, maïskoeken, rode-, groene- en massaman curry, wortel en koolsalade, kip met cashewnoten, bananen-kokospudding, vuurwerkgarnalen ... en nog veel meer. U kunt Thailand als opzichzelfstaande lesstof gebruiken of als thematische verrijkingsstof.
Vrijblijvend 30 dagen kennismaken Een website als deze hoeft u uiteraard niet te overtuigen. We bieden u liever de mogelijkheid uzelf te overtuigen dat deze methode leerweerstand werkelijk minimaliseert. Vraag daarom vrijblijvend exemplaren ter kennismaking. Kijk ze in, test ze, laat ze aan collega’s en leerlingen zien. Besluit pas dan of u ze behoudt en vervolgens betaalt, of dat u ze terugstuurt.