Met de methoden van WerkPortfolio leren de leerlingen stap-voor-stap praktische vaardigheden. Ruim 70% van alle scholen in het praktijkonderwijs en het speciaal onderwijs werkt ermee!
Je kunt alle methoden van WerkPortfolio eerstvrijblijvend 30 dagen uitproberen. Wil jij onze methoden voor bakkerij bij jou op school uitproberen? Klik dan hieronder op Beoordelen.
xx
Professionele bakkerijtechnieken
Met PRO Bakkerij leert de leerling de basisvaardigheden op het gebied van: persoonlijke en bedrijfsmatige hygiëne, vormen prepareren, wegen, voorbewerken en het gebruik van de spuitzak.
Met PRO Zanddeeg leert de leerling de basistechnieken van kruimeldeeg, wrijfdeeg en roerdeeg. Deze worden voorts verwerkt tot allerlei specialiteiten op basis van zanddeeg.
Recepten voor koek, feestbrood en gebak, speciaal voor de feestdagen. Je kunt Feest! in de onderbouw inzetten om de leerlingen enthousiast te maken voor het vak Bakkerij.