Met de methoden van WerkPortfolio leren de leerlingen stap-voor-stap praktische vaardigheden. Ruim 70% van alle scholen in het praktijkonderwijs en het speciaal onderwijs werkt ermee!
Je kunt alle methoden van WerkPortfolio eerstvrijblijvend 30 dagen uitproberen. Wil jij onze methoden voor horeca bij jou op school uitproberen? Klik dan hieronder op Beoordelen.
xx
Keukentechnieken
PRO keuken geeft een solide basis voor in de professionele keuken. De leerling leert stap-voor-stap de basistechnieken m.b.t. hygiëne, ergonomie, opslag, schoonmaak en snij- en kooktechnieken.
Ga naar de workshop De Nieuwe HACCP voor de eisen op het gebied van de HACCP. Verder zijn er over dit onderwerp de poster HACCP en hygiëne en de poster Handen wassen verkrijgbaar.
PRO bediening geeft een solide basis voor in de bediening. De leerling leert stap-voor-stap de technieken die nodig zijn voor het examen SVA 1 'Werken in de bediening'.
PRO kantine bevat een compleet weekmenu van kantinegerechten. Alle gerechten worden volgens de productiemethode bereid. Dit maakt deze methode tot een voortreffelijke arbeidstraining.