WerkPortfolio Bakkerij is een unieke leermethode. Met PRO Bakkerij leert iedere leerling moeiteloos en met plezier professionele bakkerij technieken. Denk hierbij aan: persoonlijke en bedrijfsmatige hygiëne, vormen prepareren, wegen en meten, voorbewerken en het gebruik van de spuitzak.
In PRO Zanddeeg worden de basistechnieken van kruimeldeeg, wrijfdeeg en roerdeeg behandeld en verwerkt tot: zandkoekjes, diverse moppen, boterbiesjes, javaantjes, allerhande, joden-, boter- en gemberkoeken, pensees, diverse spritsen, washingtons, nogatines, kokosgalettes en kletskoppen.
Vrijblijvend 30 dagen kennismaken Een website als deze hoeft u uiteraard niet te overtuigen. We bieden u liever de mogelijkheid uzelf te overtuigen dat deze methode leerweerstand werkelijk minimaliseert. Vraag daarom vrijblijvend kennismakingsexemplaren. Kijk ze in, test ze, laat ze aan collega’s en leerlingen zien. Besluit pas dan of u ze behoudt en vervolgens betaalt, of dat u ze terugstuurt.