WerkPortfolio PRO Horeca is een unieke leermethode waarmee iedere leerling moeiteloos en met plezier professionele horeca technieken leert. In PRO 3 vindt u de volgende keukentechnieken:
Op de juiste manier staan,
Handgereedschap desinfecteren,
Boterballen boren,
Eieren scheiden,
Vloeistoffen wegen,
Mayonaise bereiden,
Mayonaise uit de schift halen.
Verder vindt u in PRO 3 een register waarop alle keukentechnieken zijn ingedeeld in techniekgroepen. Bij elke techniek staat aangegeven of deze geoefend moet worden voor de opleiding keukenassistent.
Vrijblijvend 30 dagen kennismaken Een website als deze hoeft u uiteraard niet te overtuigen. We bieden u liever de mogelijkheid uzelf te overtuigen dat deze methode leerweerstand werkelijk minimaliseert. Vraag daarom vrijblijvend kennismakingsexemplaren. Kijk ze in, test ze, laat ze aan collega’s en leerlingen zien. Besluit pas dan of u ze behoudt en vervolgens betaalt, of dat u ze terugstuurt.