Peter Schwank heeft internationale ervaring als chef-kok en culinair columnist. Hij is cum laude afgestudeerd aan de Pedagogisch Technische Hogeschool. Na meer dan tien jaar als docent consumptieve techniek werkzaam te zijn geweest, is Peter zich gaan toeleggen op het schrijven, ontwikkelen en uitgeven van leermiddelen. Hierbuiten organiseert Peter ook workshops.
Jaap van Duijvenbode is cum laude afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Hij is geruime tijd werkzaam geweest als arbeidstherapeut ‘koken’. Daarnaast is hij afgestudeerd als docent consumptieve techniek en elf jaar werkzaam geweest als docent en stagebegeleider. Momenteel is Jaap werkzaam als ontwikkelaar en uitgever van leermiddelen en workshops.
Cees van der Linde heeft meer dan 38 jaar ervaring in de bediening. Hij is in 1969 bij Hotel ‘Pabst’ in Doorn als leerling begonnen. Daarna is hij een jaar demichef geweest in restaurant ‘Noord-Brabant’ in Utrecht. Vervolgens is hij in 1970 begonnen als chef de rang bij restaurant ‘De Wilgenplas’ in Maarsen. Hier werd hij al spoedig maître. Na 28 jaar is hij in 1998 als restaurantmanager en floormanager F&B in dienst gegaan bij hotel–restaurant ‘Lapershoek’ in Hilversum. Sinds 2003 is hij bedrijfsleider bij BraZZerie Abrona in De Meern, een leerbedrijf voor mindervalide leerlingen. Verder is Cees 12 jaar examinator geweest van zowel school- als bedrijfsexamens.